Το Heizungswasser σύμφωνα με την VDI 2035 είναι μια έτοιμη προς χρήση λύση, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε συστήματα θέρμανσης. Βασισμένο σε αποδημητριωμένο νερό και έναν φιλικό προς το περιβάλλον αναστολέα διάβρωσης, αυτό το Heizungswasser πληροί τις απαιτήσεις της VDI 2035 και προσφέρει έτσι βέλτιστη προστασία και αποδοτικότητα για σύγχρονα συστήματα θέρμανσης.
Αυτή η υγρή ουσία προστατεύει αξιόπιστα όλα τα κοινά μέταλλα στην κατασκευή θέρμανσης, συμπεριλαμβανομένου του χαλκού, του ορείχαλκου και του χάλυβα, και αποτρέπει αποτελεσματικά τις καταθέσεις και τις στρώσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απόδοση της εγκατάστασης.
Δεδομένα προϊόντος:
Εμφάνιση: Άχρωμο, διαυγές
Δείκτης διάθλασης (20 °C): 1,32 – 1,34 W/m*K
Πυκνότητα (20 °C): 0,990 – 1,015 g/cm³ (μετρημένο σύμφωνα με το DIN 51757)
Ηλεκτρική αγωγιμότητα: < 100 μS/cm
pH: > 8,1 (σύμφωνα με το ASTM D 1287)
Ιδιότητες: Το Heizungswasser σύμφωνα με την VDI 2035 δεν περιέχει ούτε δευτερεύοντα αμίνες, ούτε νιτρίτες ή φωσφορικά άλατα, γεγονός που το καθιστά μια ιδιαίτερα φιλική προς το περιβάλλον και βιώσιμη λύση. Είναι πλήρως βιοδιασπώμενο και συμβάλλει έτσι σε μια περιβαλλοντικά φιλική λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης.
Χάρη στη βέλτιστα προσαρμοσμένη σύνθεσή του, αυτό το Heizungswasser εξασφαλίζει αποδοτική και μακροχρόνια λειτουργικότητα των συστημάτων θέρμανσης, μειώνει τον κίνδυνο διάβρωσης και ελαχιστοποιεί την ανάγκη συντήρησης. Είναι η ιδανική επιλογή για όλους όσους αναζητούν μια αξιόπιστη και φιλική προς το περιβάλλον λύση για τα συστήματα θέρμανσής τους.
Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
Οι λύσεις συσκευασίας της nmc NOMAPACK® προσφέρουν την τέλεια προστασία για γωνίες και άκρες κάθε είδους. Η εκτενής γκάμα περιλαμβάνει επτά σειρές προϊόντων με διαφορετική έμφαση – έτσι υπάρχει το κατάλληλο προφίλ αφρού για σχεδόν κάθε ανάγκη συσκευασίας!
Πλεονεκτήματα των προφίλ αφρού NOMAPACK®
Εξαιρετική ποικιλία από διαφορετικά προφίλ και μεγέθη
Ισχυρή προστασία από μηχανικές επιδράσεις, υγρασία και διακυμάνσεις θερμοκρασίας
Κατασκευασμένα από φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, 100% ανακυκλώσιμο
Πολύ υγιεινά, καθώς είναι ανθεκτικά στη βρωμιά και πλένονται
Ανθεκτικά σε κρούσεις, φθορά και τριβές
Εύκολα να κοπούν στο επιθυμητό μήκος
Ελαφρύ βάρος, με αποτέλεσμα χαμηλότερο κόστος και λιγότερες εκπομπές CO2 κατά τη μεταφορά
Η Alconost είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τη στρατηγική τοπικοποίησής σας. Είτε πρόκειται για μετάφραση ιστοσελίδων είτε για τοπικοποίηση βιντεοπαιχνιδιών, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε έναν πίνακα τιμών για μεταφράσεις σε περισσότερες από 100 ξένες γλώσσες.
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.